Preview Mode Links will not work in preview mode

Dorte Palle Alene

Dec 22, 2019

Dorte Palle er ikke alene længere. Hun har startet produktionsselskab og ansat folk. Og det hele ser ganske lyst ud. Tag med tilbage fra begyndelsen i denne særudgave, hvor højdepunkter og nedture flettes sammen i en afsluttende fortælling.


Dec 16, 2019

Det er blevet hverdag. Dorte underviser, rådgiver og producerer på livet løs. Der er vokseværk i biksen. Dorte er pludselig ikke længere helt så alene, og det får konsekvenser.. 

Men fik hun nogensinde svar på det spørgsmål hun stillede sig selv i begyndelsen: Hvad er min stemme værd?

Medvirkende:

Lone...


Dec 16, 2019

Dorte holder fri i den svenske ødegård. Hun er alene med børnene i den mørke skov og planlægger optagelse af en ægte true crime, i fald hun skulle blive overfaldet.

Tilbage i storbyen skal der dresses up, for prisuddelingssæsonen er skudt igang.

Med en død fisk i hånden og gigantiske tømmermænd gør hun...


Dec 2, 2019

Dorte bliver inviteret til et fancy accelerator-arrangement af sine nye jyske businesspartnere. Men hun kender ikke et øje og føler sig på udebane blandt pengestærke jakkesæt. Heldigvis er der fri bar, og det hjælper lidt på sagerne. 

 


Nov 26, 2019

Dorte ser tilbage på det sidste halve år, hvor hun har hjulpet med tilblivelsen af Radio 4. Med potentielle radioprogrammer og et akademi i Jylland, presser spørgsmålet, om hun skulle flytte, sig på.

Dorte opsøger derfor astrologen Mannah Guldager for at høre, hvad der står i stjernerne. Og de siger, at der sker...